semanticdave.se

En webbplats under konstruktion

2012 Ice Age

Har några roliga, kassa repliker. Det höjer betyget till en etta. Se den om du vill ha dig ett gott skratt eller om du gillar b-filmer.

Betyg: 1

SemanticDave, 18/12 2011 (1 recension)

Global Asylum

» Permalänk

Statoil-kaffe

I sin kategori ("vanligt bryggkaffe från en mack") ett utmärkt kaffe. Recensionen bör av förståeliga skäl ej likställas med en recension av en fin espresso.

Betyg: 4

SemanticDave, 14/06 2011 (1 recension)

Statoil

» Permalänk

Java-tentamen

Tidsbegränsad tenta som bestod av en teoridel och en programmeringsuppgift. Först 45 minuter för teoridelen, sedan fem timmar minus använd tid för teoridelen för att programmera. Stressnivå: hög. Det gjorde det spännande och intressant. För min del kändes det som att det saknades något i min förförståelse som kan bero på att jag inte hunnit med sista uppgiften ännu.

Just spänningen är väl det som gör att jag nästan är beredd att sätta en trea på den. Jag kan tänka mig att höja betyget ifall jag blir godkänd.

Edit: jag fick visst VG på tentan så därmed höjer jag betyget till en trea.

Betyg: 3

SemanticDave, 28/05 2011 (1 recension)

Luleå Tekniska Universitet

» Permalänk

Huddersfield - Bournemouth

En av de mest spännande och intressanta fotbollsmatcher jag sett i år. De möttes först två gånger i ligaspelet utan att någon kunde vinna, de möttes i första kvalmatchen i Bournemouth utan att någon kunde vinna och det krävdes både förlängning och straffar innan de kunde skiljas åt i returen i Huddersfield. Dessvärre för egen del var det Hudds som gick segrande ur striden. Matchen var fylld med passion, tempo, målchanser, tuffa tacklingar, mål, fint spel och en domare som tillät mycket. Förvisso lite väl mycket eftersom såväl Hudds Kilbane som Naysmith, särskilt den förstnämnde, borde blivit utvisade när gästernas Pearce blev det.

Hur som helst, en fantastisk match där gästernas Lovell kvitterade Hudds ledning två gånger, den andra efter ett mål som Giggs hade varit stolt över. Unge Ings gav gästerna ledningen i förlängningen och under en kort stund tystade man hemmafansen som dock återkom med sitt fantastiska stöd två minuter senare efter 3-3-målet.

Matchen hade allt utom två vinnare, något som den verkligen förtjänade. Grattis fotbollen!

Betyg: 5

SemanticDave, 25/05 2011 (1 recension)

League One

» Permalänk

Volbeat på Malmö Arena 100810

Lite sent att lägga till denna recension nu, men mitt hReview-formulär blev inte klart förrän i helgen. Spelningen blev sågad i Gaffa (en tvåa är ju det sista betyget man vill ha) och resonemanget som förs i recensionen är väl rimligt. Beror kanske på varför man går dit. För mig var upplevelsen underbar. Att få sjunga med i favoritlåten "The Gardens Tale" var lycka på riktigt och självklart spelades låten jag och min flickvän kallar för "vår låt", nämligen "I Only Wanna Be With You". Roligt också med gästspelet av sångaren i Entombed i låten "Evelyn".

Betyg: 5

SemanticDave, 25/05 2011 (1 recension)

Volbeat

» Permalänk

SIDA 1 2